HD9190/30
הטעם הטהור ביותר של מזון מאודה
תוכנית השף של מכשיר האידוי של פיליפס מבשלת את האוכל שלכם בשילובי זמן וטמפרטורה מושלמים - מירקות ירוקים בהירים ועד דגים עם המרקם החלק ביותר. לחלופין, בחרו בתוכנית ארוחה והכינו ארוחה מלאה המבושלת בזמני הבישול הנכונים.
See all benefitsלמרבה הצער, מוצר זה אינו זמין עוד
אם אתה זכאי להקלה במע"מ על מכשירים רפואיים, אתה יכול לתבוע זאת במוצר זה. סכום המע"מ ינוכה מהמחיר המוצג לעיל. חפש פרטים מלאים בסל הקניות שלך.
מגביר הארומה הייחודי במכשיר האידוי של Philips מוסיף ניחוח מענג של עשבי תבלין ותבלינים ומוסיף עוד יותר טעם לארוחה שלכם. פשוט הכניסו את עשבי התבלין והתבלינים הרצויים לתוך הבוסטר והניחו לאדים לעשות את השאר. החום מהאדים משחרר ניחוחות עדינים מעשבי התבלין ואלה חודרים באופן יסודי למזון ומעניקים לו טעמים מדהימים.
הטיימר הדיגיטלי ישמיע צפצוף כאשר האוכל מוכן.
המחוון הדיגיטלי למפלס המים משמיע צפצוף כאשר המפלס נמוך.
חוברת מתכונים מלאה בטיפים ממומחים ובפינוקים טעימים.
מלאו את מכל המים בקלות – גם כאשר המכשיר בשימוש.
הפונקציה לשמירה על חום תשמור על חום המזון עד להגשתו.
חלקים שמתאימים לשטיפה במדיח כלים לניקוי קל.
תוכנית ארוחה מאפשרת לקבוע זמן בישול מתאים לכל מאכל בנפרד. הארוחה כולה בבישול מושלם והכל מוכן באותו זמן.
בחרו את תוכנית השף ומכשיר האידוי יבשל את האוכל בשילוב מושלם של טמפרטורה וזמן – לירקות, דגים, תפוחי אדמה ואורז.
הטורבו להתחלה מהירה מסייע להגיע לטמפרטורת האידוי המושלמת בתוך שניות ולכן משאיר יותר חומרים מזינים באוכל.
מפרט הדגם
מפרט טכני
מפרט כללי
אביזרים כלולים