| 1 | מכסה | 6 | לחצן הפעלה |
| 2 | אביזר חיטוי | 7 | הגדרת שמירה במצב חם/הפשרה |
| 3 | חלון | 8 | הגדרת חימום מזון תינוקות |
| 4 | בסיס | 9 | הגדרות חיטוי |
| 5 | מחוון התקדמות | 10 | הגדרת נפח החלב |
| 11 | מלקחיים* |
| הגדרה | חלב בטמפרטורת החדר (22° צלזיוס/72° פרנהייט) | חלב קר/מהמקרר (5° צלזיוס/41° פרנהייט) |
| 30 מ\"ל/אונקיה אחת | 4:00-4:15 דקות | 4:00-4:15 דקות |
| 60 מ\"ל/2 אונקיות | 2:45-3:30 דקות | 4:45-5:30 דקות |
| 90 מ\"ל/3 אונקיות | 3:00-4:00 דקות | 5:00-6:00 דקות |
| 120 מ\"ל/4 אונקיות | 3:00-4:00 דקות | 5:00-6:00 דקות |
| 150 מ\"ל/5 אונקיות | 3:00-4:00 דקות\t | 5:00-6:00 דקות |
| 180 מ\"ל/6 אונקיות | 3:30-4:30 דקות | 5:30-6:30 דקות |
| 210 מ\"ל/7 אונקיות | 3:30-4:30 דקות | 5:30-6:30 דקות |
| 240 מ\"ל/8 אונקיות | 5:00-6:00 דקות | 6:30-7:30 דקות |
| 270 מ\"ל/9 אונקיות | 5:00-6:00 דקות | 6:30-7:30 דקות |
| 300 מ\"ל/10 אונקיות | 5:15-6:15 דקות | 6:45-7:45 דקות |
| 330 מ\"ל/11 אונקיות | 5:30-6:30 דקות | 7:00-8:00 דקות |
| עוצמת הקול | זמן חימום |
| 30 מ\"ל/אונקיה אחת | 20-25 דקות |
| 60 מ\"ל/2 אונקיות | 30-35 דקות |
| 90 מ\"ל/3 אונקיות | 35-40 דקות |
| 120 מ\"ל/4 אונקיות | 45-50 דקות |
| 150 מ\"ל/5 אונקיות | 50-55 דקות |
| 180 מ\"ל/6 אונקיות | 60-65 דקות |
| מכל חלב | טמפרטורת התחלה לחלב | נפח החלב | הגדרה מומלצת |
| זכוכית | 22°C | 90–30 מ\"ל | 30 מ\"ל |
| 180–120 מ\"ל | 60 מ\"ל | ||
| 240–210 מ\"ל | 120 מ\"ל | ||
| 5°C | 30 מ\"ל | 30 מ\"ל | |
| 180–60 מ\"ל | 60 מ\"ל | ||
| 240–210 מ\"ל | 120 מ\"ל | ||
| פלסטי | 22 מעלות צלזיוס או 5 מעלות צלזיוס | 330–30 מ\"ל | הגדרת נפח החלב |
| סיליקון | 22 מעלות צלזיוס או 5 מעלות צלזיוס | 270–30 מ\"ל | הגדרת נפח החלב + 3-4 דקות |
| שקית אחסון חלב | 22 מעלות צלזיוס או 5 מעלות צלזיוס | 180–30 מ\"ל | הגדרת שמירה במצב חם/הפשרה |