1 | מכסה | 6 | לחצן הפעלה |
2 | אביזר חיטוי | 7 | הגדרת שמירה במצב חם/הפשרה |
3 | חלון | 8 | הגדרת חימום מזון תינוקות |
4 | בסיס | 9 | הגדרות חיטוי |
5 | מחוון התקדמות | 10 | הגדרת נפח החלב |
11 | מלקחיים* |
הגדרה | חלב בטמפרטורת החדר (22° צלזיוס/72° פרנהייט) | חלב קר/מהמקרר (5° צלזיוס/41° פרנהייט) |
30 מ\"ל/אונקיה אחת | 4:00-4:15 דקות | 4:00-4:15 דקות |
60 מ\"ל/2 אונקיות | 2:45-3:30 דקות | 4:45-5:30 דקות |
90 מ\"ל/3 אונקיות | 3:00-4:00 דקות | 5:00-6:00 דקות |
120 מ\"ל/4 אונקיות | 3:00-4:00 דקות | 5:00-6:00 דקות |
150 מ\"ל/5 אונקיות | 3:00-4:00 דקות\t | 5:00-6:00 דקות |
180 מ\"ל/6 אונקיות | 3:30-4:30 דקות | 5:30-6:30 דקות |
210 מ\"ל/7 אונקיות | 3:30-4:30 דקות | 5:30-6:30 דקות |
240 מ\"ל/8 אונקיות | 5:00-6:00 דקות | 6:30-7:30 דקות |
270 מ\"ל/9 אונקיות | 5:00-6:00 דקות | 6:30-7:30 דקות |
300 מ\"ל/10 אונקיות | 5:15-6:15 דקות | 6:45-7:45 דקות |
330 מ\"ל/11 אונקיות | 5:30-6:30 דקות | 7:00-8:00 דקות |
עוצמת הקול | זמן חימום |
30 מ\"ל/אונקיה אחת | 20-25 דקות |
60 מ\"ל/2 אונקיות | 30-35 דקות |
90 מ\"ל/3 אונקיות | 35-40 דקות |
120 מ\"ל/4 אונקיות | 45-50 דקות |
150 מ\"ל/5 אונקיות | 50-55 דקות |
180 מ\"ל/6 אונקיות | 60-65 דקות |
מכל חלב | טמפרטורת התחלה לחלב | נפח החלב | הגדרה מומלצת |
זכוכית | 22°C | 90–30 מ\"ל | 30 מ\"ל |
180–120 מ\"ל | 60 מ\"ל | ||
240–210 מ\"ל | 120 מ\"ל | ||
5°C | 30 מ\"ל | 30 מ\"ל | |
180–60 מ\"ל | 60 מ\"ל | ||
240–210 מ\"ל | 120 מ\"ל | ||
פלסטי | 22 מעלות צלזיוס או 5 מעלות צלזיוס | 330–30 מ\"ל | הגדרת נפח החלב |
סיליקון | 22 מעלות צלזיוס או 5 מעלות צלזיוס | 270–30 מ\"ל | הגדרת נפח החלב + 3-4 דקות |
שקית אחסון חלב | 22 מעלות צלזיוס או 5 מעלות צלזיוס | 180–30 מ\"ל | הגדרת שמירה במצב חם/הפשרה |